15 Temmuz 2013 Pazartesi


cinsel sorunlarCinsel ilişki en iyi fiziksel deneyimi adamlarından biri hiç hayatında olabilir, tartışmasız. Bu kombine
fiziksel ve zihin öğretim hem de yüksek anlamda yerine getirilmesi tezahürüdür. Bilim adamı sık seks erkekler genel sağlık artırmak olabilir iddia ediyor.
Her zaman hareketin neden bir adam, ama insan her zaman önce teslim ve bir zayıf olur. Bazı erkekler hatta üç dakikadan daha biraz daha uzun süre ereksiyon halindeki penisin korumak için mücadele! Genellikle boşalmak dürtü adam bir kontrol ve denge için çok zayıf olur yapmak. Yatakta sert uzun kalıyorum tatmin edici bir cinsel deneyim isteyen erkekler için bir rüya gibi.
Çok hızlı cinsel ilişki Zayıf bir adam yatakta ortağı boşa çıkarmak olacaktır. Ayrıca cinsel aktivite tatmin edici bir düzeyde elde edemez. İlişki gergin ve daha az mutlu haline gelebilir. Bu erken boşalma sorunu her iki taraf için tatmin edici seks deneyimi yol açabilir.
Cinsel ilişki hakkında erkekler için popüler soru çoğu şunlardır:
Cinsel ilişki sırasında sert uzun veya saatlerce kalmak nasıl?
dik uzun kalmak ve benim kadın zevkle çığlık? yapar nasıl
nasıl yatakta daha uzun ömürlü?
nasıl yatakta onun kadın fethetmek gerçek bir erkek olmak?
maço kalmak nasıl Benim kadın cinsel zevk ile çığlıklar ne zaman?
Tabii ki bu nesil her yerde yeryüzünde erkekler için nesil kadar kırpma tutmak popüler sorular vardı. Bu çatışma çok son derece çok başarılı bir ilk gece seks yapmak heyecan bir yeni evli çift için de geçerlidir. Heyecan yüksek ama performansı ne yazık ki düşüktür. Ne bir hayal kırıklığı.
Genel olarak erkekler uyandırdı ve bir çıplak ya da seksi kadın görmek zor hale almak kolaydır, ama "gerçek iş" yapmanız gereken, onlar sefil başarısız. Onlar kısa bir süre için vajina nüfuz ama daha sonra sadece kısa dakika içinde bir kaç vuruş sonra boşalmak olabilir. Ne ayıp. Ne bir hayal kırıklığı. Onlar boşalmak için teşvik kontrol edemez, bu nedenle kolayca çok zayıf olur. Hala seks yapmak isterim, ama artık yeterince zor. Bu her iki taraf için çok sinir bozucu.
Sonsuz tedavi, çeşitli ilaçlar vardır ve hacmini pompa yardımcı ve sert daha uzun kalmak yapmak mümkün olduğunu iddia birçok araç veya ürün, de vardır. Bazı iyi ama bazı yan etkisi verebilir. Hatta bazıları bütün gece için zor yapmak iddia! Bu seks kendisinin denize bir veya overkill amacı olmalıdır. Bu örneğin Pronoton, ya da örneğin Vimax, gibi cinsel hap uzun vadede negatif etkisi verir olabilir tehlikeli ilaç içerir. Kör eder gibi bazı ciddi olarak yan etkisi olacaktır çünkü Hatta ünlü Viagra tüm erkekler için uygun değildir!
Buna ek olarak, derece erkeklere sunulan piyasada aynı zamanda halka ve parçacıkları olarak tutma teknikleri ya da bloke edici sperm olan kullanılarak çeşitli çözümler de bulunmaktadır. Ama gerçekten etkili ya da güvenli?


cinsel yaşamEvli çiftler ekstra yatıştırıcı ve eğlence için tüm cinsel karşılaşma geliştirmek hangi aracılığıyla yolları bir avuç burada listelenmiştir.
1. Eşinizin Fizik mest
Romantik büyülenmeler birbirine pezevenlik ise bir başka vücut lauding yavaş yavaş yavaş başka bir kişi sürün. Sizin ilişki koleksiyonuna çok daha yumuşak fondles, okşamaya, ısırıkları ve eşit nibbles ekleyin. Eşiniz ne kadar ilginç ve gerekli tekrarlayarak bağımlılığı ve sakin bir düzeyde oluşturulması. Kesinlikle öpüşme tüm cinsel birleşme yoluyla paylaşılan bağ ve heyecan verici artıran bir özel cazibesi olduğunu bırakarak değil iken çok yağlama ile birlikte ek stimülasyon şımartın.
2. Agresif bir Çeşitli Pace ve Darbe ile birlikte Pozların geçiş
Seks süresince pozisyonları alternatif ise, cinsel jimnastik aşırı miktarda konumda düzenli değişiklikler tüm cinsel uyarım azaltmak gibi off-koyarak olma eğilimi olduğunu görüyoruz. Cinsel duruşlar sonraki seks bir eşin ağrısı, rahatsızlık veya ilgisizlik neden amaçlanmıştır değildir. Duruş seçimi kişisel kolaylığı ile karar ve eşiniz gibi kişisel olarak sizin için de iyi çalışır eşit ne olmalıdır.
Eskiden tüm bu tekrarlayan hızlı ve güçlü bıçaklama uygulamalarından kes. Eğer sığ türleri ile uzun vuruş anahtarlama, tempo oluşturmak gibi kademeli gidin. , Kıpır kıpır kıvranan ve eşit onun itme değişen aynı zamanda iken bisiklet hareket hissi yoğunlaştırmak ve onu klitoris uyarmak için yardımcı olarak onun ortağı okşayarak.
3. Sürekli Kegel Egzersiz
Kas gruplarının hızlı bir şekilde artan orgazm yoğunluğunu dönüşebilmektedir bir güçlendirilmiş pubococcygeal (PC), bir dostum ereksiyon halindeki penis ve geliyor ne kadar hızlı üzerinde daha fazla kontrol onadı zaman artış.
PC kasları tanımlamak için, ele geçirmek ve sonra en kısa sürede başlamıştır olarak piddle dolaşımını unloosening düşünün. Kegel egzersizleri yapmak Bayanlar inanılmaz vajinal toniklik ve aynı zamanda pelvik taban tonlama ve aynı zamanda vajina sıkma yardımcı olur iş artırmak ve tutabilir. Erkekler o kadar hop ve aşağı aynı anda sert üyesinde washrag bir parça koyarken ve penis iş çıkışları yapmak için uyararak onların pubococcygeal (PC) kasları sıkın olabilir.
4. Clitoric Uyarılma
Orgazm, bayanlar genellikle çiftleşme sırasında çok daha fazla şımartan gerekir. Bir adam sözlü, uyandırmak parmak veya ortağı yararlanma klitoris aşağı ovmak olabilir. Ortaklar aynı zamanda onun uyarılma yükseltmek ve daha hızlı orgazm bindirmeler esnasında çok daha heyecan verici klitoris bir izin duruş daha birleştirebilirsiniz. Kadın etkili duruşlar kadın-on-top ve seviyor ideal uygun ve aynı zamanda o bu pozisyonlarda kendini mastürbasyon ikna olabilir.
5. Geciktirme Taktikler uygulayın
Bayanlar açık olması için çok daha fazla zaman alır ve yeterli ve dolayısıyla bir durgun ya da çok kötü ereksiyon olan veya hızla gelen bir adam eş kötülük yapıyor olabilir ıslanmasına. Bu sıkmak strateji içerir gecikme işlemleri gözlemlemek yetişkin erkekler için bu nedenle (onun hakkında boşalmak ise sadece baş altında penis baskı) için tavsiye edilir, start-ve-stop (an sokmak durur o bütün ama gelip için ) en kısa sürede basınç düştükçe tekrar başlar ve (boşalma tehdit ediyor her üyesinin tabanının kas dokuları kısıtlayıcı) gerilmesini. Bu uygulamalar son derece hoşgörü ertelenmesi ve artırmada yardımcı olabilir ve aynı zamanda heyecan cinsel etkileşimi boyunca keyif aldım.

9 Temmuz 2013 Salı

Her zaman her bayan büyük ve dolgun göğüslere sahip olmak ister. Ancak günümüzde bunu başarabilmek

için mutlaka göğüs büyütücü kullanmak gereklidir. Büyük göğüsler her zaman içinde bir şey olmuştur. Erkekler hem de kadınlar büyük göğüsler fantezi. Büyük göğüsler benlik saygısı aşılamak, kadınlarda bir moral güçlendirici olarak güven ve eylemler geliştirmek.Büyük göğüsler duyusal bakmak ve güzellik üzerine ekler.

Bugün, göğüs büyütme , teknolojik devrim sayesinde mümkündür. Çeşitli seçenekler için kullanılabilir göğüs büyütme .

Meme büyütme hapları

Meme büyütme hapları ucuz ve etkilidir. Bu hemen hemen hiçbir yan etkisi yoktur. Genişleme kalıcıdır. Tüm avantajları nedeniyle, göğüs büyütme hapları yaygın popülerlik kazanmıştır. Piyasa her 100% sonuçlar sağlamak olduğunu iddia eden bitkisel ürünleri ile dolu. Bir denemeden önce, hap etkinliğini biraz araştırma yapmak gerekiyor. Genişleme belirtileri 5-8 hafta sonra görülebilir. Haplar bitkilerden elde edilen bileşikleri gibi östrojeni içermektedir. Bu meme bezlerinde aktivitesi neden olur. Meme bezlerinin meme büyümesi neden meme dokusu, üretmek.

Meme Büyütme kremler

Göğüs büyütme kremleri ile el ele çalışmak göğüs büyütme kremleri. Kullanarak göğüs büyütme tek başına krem yararlı olmayacaktır. Göğüs büyütme krem hapları ile aynı prensibi kullanır. Krem bitkilerden bileşikleri gibi östrojen içerir. Krem doğrudan meme uygulanan olduğundan, bu etki daha hızlı hissedilir.


Göğüs pompaları

Göğüs pompaları bir doku veya cilt uzun süre gerildiğinde, cildin sonunda uzanan bu, fizyolojik ilke çalışır. Benzer şekilde, göğüs pompası hafif basınç uygular ve göğüsler üzerinde deri uzanır. Dokular nedeniyle uzanan sürekli bir genişletin. Genişleme kalıcıdır. Göğüs pompası dezavantajı 12 saat her gün sürekli olarak meme giyilmelidir olmasıdır. Genişleme pompa uzun bir süre boyunca kullanılan tek yer alır. Göğüs büyütmek için göğüs büyütücü kullanmak istiyorsanız gogusbuyutmek.us sitesini ziyaret edebilirsiniz.