15 Temmuz 2013 Pazartesi

Cialis ile Cinsel Sorunlardan Kurtulun


cinsel sorunlarCinsel ilişki en iyi fiziksel deneyimi adamlarından biri hiç hayatında olabilir, tartışmasız. Bu kombine
fiziksel ve zihin öğretim hem de yüksek anlamda yerine getirilmesi tezahürüdür. Bilim adamı sık seks erkekler genel sağlık artırmak olabilir iddia ediyor.
Her zaman hareketin neden bir adam, ama insan her zaman önce teslim ve bir zayıf olur. Bazı erkekler hatta üç dakikadan daha biraz daha uzun süre ereksiyon halindeki penisin korumak için mücadele! Genellikle boşalmak dürtü adam bir kontrol ve denge için çok zayıf olur yapmak. Yatakta sert uzun kalıyorum tatmin edici bir cinsel deneyim isteyen erkekler için bir rüya gibi.
Çok hızlı cinsel ilişki Zayıf bir adam yatakta ortağı boşa çıkarmak olacaktır. Ayrıca cinsel aktivite tatmin edici bir düzeyde elde edemez. İlişki gergin ve daha az mutlu haline gelebilir. Bu erken boşalma sorunu her iki taraf için tatmin edici seks deneyimi yol açabilir.
Cinsel ilişki hakkında erkekler için popüler soru çoğu şunlardır:
Cinsel ilişki sırasında sert uzun veya saatlerce kalmak nasıl?
dik uzun kalmak ve benim kadın zevkle çığlık? yapar nasıl
nasıl yatakta daha uzun ömürlü?
nasıl yatakta onun kadın fethetmek gerçek bir erkek olmak?
maço kalmak nasıl Benim kadın cinsel zevk ile çığlıklar ne zaman?
Tabii ki bu nesil her yerde yeryüzünde erkekler için nesil kadar kırpma tutmak popüler sorular vardı. Bu çatışma çok son derece çok başarılı bir ilk gece seks yapmak heyecan bir yeni evli çift için de geçerlidir. Heyecan yüksek ama performansı ne yazık ki düşüktür. Ne bir hayal kırıklığı.
Genel olarak erkekler uyandırdı ve bir çıplak ya da seksi kadın görmek zor hale almak kolaydır, ama "gerçek iş" yapmanız gereken, onlar sefil başarısız. Onlar kısa bir süre için vajina nüfuz ama daha sonra sadece kısa dakika içinde bir kaç vuruş sonra boşalmak olabilir. Ne ayıp. Ne bir hayal kırıklığı. Onlar boşalmak için teşvik kontrol edemez, bu nedenle kolayca çok zayıf olur. Hala seks yapmak isterim, ama artık yeterince zor. Bu her iki taraf için çok sinir bozucu.
Sonsuz tedavi, çeşitli ilaçlar vardır ve hacmini pompa yardımcı ve sert daha uzun kalmak yapmak mümkün olduğunu iddia birçok araç veya ürün, de vardır. Bazı iyi ama bazı yan etkisi verebilir. Hatta bazıları bütün gece için zor yapmak iddia! Bu seks kendisinin denize bir veya overkill amacı olmalıdır. Bu örneğin Pronoton, ya da örneğin Vimax, gibi cinsel hap uzun vadede negatif etkisi verir olabilir tehlikeli ilaç içerir. Kör eder gibi bazı ciddi olarak yan etkisi olacaktır çünkü Hatta ünlü Viagra tüm erkekler için uygun değildir!
Buna ek olarak, derece erkeklere sunulan piyasada aynı zamanda halka ve parçacıkları olarak tutma teknikleri ya da bloke edici sperm olan kullanılarak çeşitli çözümler de bulunmaktadır. Ama gerçekten etkili ya da güvenli?

0 yorum:

Yorum Gönder